Portakrono sobna vrata

Najbolji odnos cene i kvaliteta

PORTAKRONO je brend u kojem je iskorišćena tradicija duga skoro jedan vek. Korišćenjem iskustava prethodnih generacija na polju stolarskog zanata, osluškujući i prateći potrebe i tokove tržišta, nastao je brend PORTAKRONO, brend modernog dizajna i razvijene tehnologije.

PORTAKRONO je brend koji je nastao u specijalizovanoj proizvodnji sobnih vrata, a oficijalno je osnovan 1989. godine. Proizvodni program kompanije koncentrisan je na proizvodnju sobnih vrata i menjao se sa potrebama kako domaćeg tako i stranog tržišta.

Naše glavno oružje su visoka tehnološka dostignuća koja se koriste u procesu proizvodnje što omogućava visoku produktivnost. Sa podatkom da kompanija proizvodi na godišnjem nivou preko 50.000 jedinica i sa proizvodnim pogonima koji se prostiru na više od 3.000 m2, pri čemu izvoz čini 75% godišnjeg prometa, slobodno možemo reći da se svrstavamo u jednu od vodećih kompanija u proizvodnji sobnih vrata na Balkanu.

U ponudi su sledeći dekori:

Standarni i H-dizajn

Naša impozantna prodajna mreža čini oko 250 maloprodajnih objekata u Srbiji. Takodje, naše proizvode možete pronaći i u Crnoj Gori, Makedoniji, Bugarskoj, Rumuniji, Mađarskoj i Kosovu.

Naš kvalitet dokazuju brojni sertifikati koje posedujemo.

KARAKTERISTIKE DELOVA

DIMENZIJE VRATA

Vaše zadovoljstvo kvalitetom naših proizvoda, je naš ponos

© 2017 SERTECHINCS. All rights reserved