Supporta unutrašnja vrata

Najbolje za Vaš enterijer

SUPPORTA je novi brend unutrašnjih vrata, visokog kvaliteta i modernog dizajna. Korišćenjem naprednih tehnologija u procesu proizvodnje, uz pomoć domaćih veština i znanja, obezbedili smo visoku produktivnost i efikasnost, a samim tim i ekonomičnost kvalitetnih, modernih vrata. SUPPORTA zadovoljava estetske zahteve dizajnera enterijera, kao linija vrata savremenih i provokativnih dekora i izuzetne završne obrade. Funkcionalna i elegantna, odgovaraju svim stambenim tipologijama i različitim stilovima unutrašnjeg uređenja.

Linija SUPPORTA svojim dekorima prati savremene trendove uređenja prostora. Magnetna brava minimalističkog dizajna, omogućava precizno i bešumno zatvaranje. Originalni, organski dizajn, na nenametljiv način dočarava prirodne strukture, a jedinstvena šara odaje utisak ručno rađenih vrata.
Nesavršenosti prirodnih oblika, prirodu upravo čine savršenom.

Vrata koja će Vaš dom učiniti jedinstvenim.

U saradnji sa italijanskim dizajnerskim kućama, gde se posebna pažnja obraća funkcionalnosti i svakom detalju izrade, ali i celokupnom estetskom doživljaju, SUPPORTA vrata dizajnirana su tako da budu i ukras svakom prostoru. Izrađuju se prema evropskim normama, od najkvalitetnijih ekoloških materijala svetski poznatih proizvođača, čime je osigurana stabilnost kvaliteta i, kao najbitnije, zadovoljstvo kupaca.

CPL folija je visokootporni materijal koji odlikuje izvanredna otpornost na tragove korišćenja, pa vrata dugo ostaju kao nova.

KARAKTERISTIKE DELOVA

DIMENZIJE VRATA

Vaše zadovoljstvo kvalitetom naših proizvoda, je naš ponos

© 2017 SERTECHINCS. All rights reserved